-
ضرورت مشارکت سازمانهای فرهنگی درجریانسازی موضوع فداکاری و ایثار در فضای دانشجویی
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با تأکید بر ضرورت مشارکت بیشتر دیگر سازمانهای فرهنگی جهت جریانسازی با موضوع فداکاری و ایثار در فضای دانشجویی گفت: این ظرفیت در فضای دانشجویی کشور وجود دارد.
-
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
جهاددانشگاهی از دوران دفاع مقدس تا بحران کرونا سعی در ترویج فرهنگ خودکفایی داشته است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی فرزند ایران و نمادی از انقلاب است؛ تصریح کرد: جهاددانشگاهی در همه ادوار کشور از دوران دفاع مقدس تا بحران کرونا بهعنوان یک نهاد علمی سعی در ترویج فرهنگ خودکفایی داشته و بهعنوان یک نهاد بالنده در دانشگاه های کشور بهصورت مؤثر حضورداشته است.
-
به همت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی برگزار شد
وبینار علمی "دوره مقدماتی ردیابی موارد تماس کووید-۱۹" / تأکید بر اهمیت ردیابی موارد تماس
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در وبینار "دوره مقدماتی ردیابی موارد تماس کووید-۱۹" تأکید کرد: ردیابی موارد تماس، یک مداخله سلامت عمومی است که برای بیماریهای مختلفی مورد استفاده قرار گرفته و تنها مختص بیماری کووید ۱۹ نیست.(در این مکانیسم) با تشخیص سریع افرادی که در تماس با فرد مبتلا بودهاند و از طریق قرنطینه سریع این افراد، از شیوع بیشتر بیماری در جامعه پیشگیری میشود.
-
در تشریح فواید دستاورد پژوهشگران جهاد دانشگاهی تهران عنوان شد؛
افزایش سرعت عبوری قطار و عمر مفید تکه مرکزی سوزن ریل
رئیس مرکز تحقیقات و فرآوری مواد ویژه فلزی سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیان اینکه افزایش سرعت عبوری قطار، بار محوری و عمر مفید تکه مرکزی سوزن ریل از فواید دستاورد پژوهشگران جهاد دانشگاهی تهران است، گفت: در سختکاری انفجاری این قطعه سرعت عبوری قطار ۵ تا ۱۰ درصد، بار محوری از ۲۰ به ۳۰ تن و عمر مفید از ۱۰۰ میلیون تن بار عبوری از روی این قطعه به ۳۰۰ میلیون تن افزایش مییابد.
-
دستیابی جهاد دانشگاهی به تکنولوژی پایه راه اندازی قطارهای پرسرعت در کشور
رییس جهاد دانشگاهی از دستیابی به تکنولوژی پایه راه اندازی قطارهای پرسرعت خبر داد و گفت: هم اکنون در دنیا از قطارهایی با حداقل سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت استفاده می شود که راه اندازی این قطارها مستلزم دستیابی به فناوری های لازم در زمینه زیرساخت و ناوگان است.
-
در قالب همکاری جهاددانشگاهی و ورزش و جوانان استان؛
توافقنامه اجرای طرح نوآوری و شتابدهی جوانان در استان مرکزی امضا شد
توافقنامه اجرای طرح نوآوری و شتابدهی جوانان استان مرکزی، توسط سرپرست جهاد دانشگاهی و مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی امضا شد.
-
در مطالعه پژوهشگران پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی ارزیابی شد؛
عوامل مؤثر بر میزان بقای نوزادان بسیار کموزن در بدو تولد
پژوهشگران گروه ارتقا سلامت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در مطالعه «بررسی میزان بقای کودکان بسیار کم وزن بدو تولد و عوامل موثر بر آن»، موفق به شناسایی 8 متغیر تأثیرگذار بر بقای این نوزادان شدند.
-
از سوی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی صورت گرفت؛
انتشار نتایج ارزیابی استنادی جامع نشریات مصوب وزارت بهداشت
مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی، نتایج ارزیابی استنادی جامع خود از نشریات مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال 1398 را منتشر کرد.
-
گردشگری فرهنگی، جدیدترین راه کشف فرهنگ بومی
معاون گردشگری استان مرکزی گفت: جدیدترین راه کشف فرهنگی بومی، شکل گیری گردشگری فرهنگی است.
-
در چارچوب همکاری مشترک با دانشگاه صنعتی شریف انجام گرفت؛
موفقیت محققان ایرانی در توسعه فناوری استخراج اتوماتیک و میکروفلویدیک DNA سلولی
پژوهشگران مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران در چارچوب همکاری مشترک با دانشگاه صنعتی شریف موفق به توسعه روش و ساخت پلتفرم دیسکی اتوماتیک و میکروفلویدیک استخراج DNA از سلول شدند.
-
با تلاش پژوهشگران جهاد تهران محقق می شود؛
۲ میلیون دلار صرفهجویی ارزی در صنعت حمل و نقل ریلی
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران از دستیابی پژوهشگران و فناوران این سازمان به فناوری سختکاری انفجاری تکه مرکزی سوزن ریل توسط خبر داد و گفت: دستیابی به این فناوری سالانه ۲ میلیون دلار صرفهجویی ارزی را در پی دارد.
-
برای نخستین بار در خاورمیانه صورت می گیرد
رونمایی از پروژه سختکاری انفجاری تکه مرکزی سوزن ریل
مرکز تحقیقات و فرآوری مواد ویژه فلزی سازمان جهاد دانشگاهی تهران در هشتمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی از پروژه سختکاری انفجاری تکه مرکزی سوزن ریل برای نخستین بار در خاورمیانه با حضور وزیر دفاع رونمایی میکند.
-
حضور بیش از ۵۰۰۰ هرمزگانی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی
مدیر اجرای مرکز رشد جهاد دانشگاهی هرمزگان و مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت: بیش از پنج هزار نفر از متقاضیان هرمزگانی پس از ارزیابی و مشاوره در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی حضور یافته اند که سهم استان در این طرح دو هزار و ۵۰۰ نفر است.
-
نیازمند تعریفی مشترک برای سیما و منظر مطلوب در قم هستیم
رئیس جهاد دانشگاهی واحد قم هدف از برگزاری جشنواره «نمای مطلوب» را استفاده از هنرمندان و صاحبنظران برای معماری، عمران و شهرسازی در شهر دانست و افزود: به دنبال رسیدن به یک تعریف مشترک برای سیمای مطلوب در شهر قم هستیم.
-
قائم مقام ستاد نقشه جامع علمی خبر داد
نظارت و انتقال دانش فنی ماموریت جدید جهاد دانشگاهی تعریف شد
قائم مقام ستاد نقشه جامع علمی کشور با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی با توجه به تخصصهایی که دارد نه به عنوان مجری طرحهای فناوری بلکه به عنوان مدیر و ناظر بر انتقال دانش فنی وارد عمل شود، گفت: مشارکت این نهاد در ارتقای کرسیهای نظریه پردازی از ماموریتهای جدید جهاد دانشگاهی است.
-
در آیین افتتاحیه «مرکز مدیریت اورژانس کسبوکار کشور» تاکید شد؛
جهاددانشگاهی بازوی کمکی وزارتخانهها باشد/توافق سیاسی نخبگان از راههای توسعه اقتصادی است
رییس جهاددانشگاهی در آیین افتتاحیه «مرکز مدیریت اورژانس کسبوکار کشور» در دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به اینکه یکی از راههای توسعه اقتصادی توافق سیاسی نخبگان در کشور است گفت: در حقیقت ثبات سیاسی و مدیریتی در کشور از معیارهای اصلی این توسعه است.
-
دکتر طیبی در هشتادوششمین گردهمایی معاونان فرهنگی عنوان کرد
لزوم برندسازی فعالیتهای فرهنگی جهاددانشگاهی/تدوین برنامه جذب و حفظ نیروی توانمند در سال ۱۴۰۰
رییس جهاددانشگاهی با تاکید بر این که بحث مهم در فعالیتهای جهاددانشگاهی بحث برند شدن فعالیتهای این نهاد در حوزه فرهنگی است، اظهار کرد: ما باید در دانشگاهها برندی داشته باشیم که همه آن را بشناسند.
-
ضرورت راهاندازی سامانه فروش محصولات مشاغل خانگی در فضای مجازی
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی هرمزگان بر ضرورت راهاندازی سامانه فروش محصولات مشاغل خانگی در فضای مجازی تأکید کرد.
-
صعود ۲ تیم هرمزگانی به یکهشتم نهایی مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان
مسئول شعبه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: ۲ تیم از ۳ نماینده استان هرمزگان به جمع ۱۶ تیم پایانی مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران صعود کردند.
-
ارزیابی مدیران همدانی توسط جهاددانشگاهی
رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان با بیان اینکه اجرای کانون ارزیابی و توسعه مدیران به سازمان ها کمک میکند تا شایستگیها و مهارتهای مدیران پایه، ارشد و میانی خود را بررسی کرده و به نیازها و الزامات آموزشی شخصی و شغلی آنها آگاه شود، از ارزیابی مدیران این استان توسط کانون ارزیابی و توسعه جهاددانشگاهی خبر داد.
-
هشتاد و ششمین گردهم آیی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی آغاز به کار کرد
هشتاد و ششمین گردهم آیی معاونان فرهنگی واحدها و سازمان های جهاد دانشگاهی از صبح امروز سه شنبه ۱۲ اسفندماه آغاز به کار کرد.
-
رئیس جهاددانشگاهی فارس:
گسترش همکاری فرهنگی جهاددانشگاهی فارس و دانشگاه شیراز
رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با اشاره به امضا و مبادله تفاهمنامهای بین این نهاد و معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز و برگزاری جلسهای برای بررسی روند اجرای مفاد این تفاهمنامه، از فراهم شدن بسترها برای گسترش همکاریهای فرهنگی بین این دو نهاد خبر داد.
-
آغاز فعالیت آزمایشگاه ژنتیک جهاددانشگاهی استان مرکزی در آینده نزدیک
سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از آغاز فعالیت آزمایشگاه ژنتیک و درمانگاه دیابت در آینده نزدیک خبر داد
-
معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان خبر داد:
آموزش ۵۴۴۰ نفرساعت برای توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار لرستان
معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان گفت: دورههای آموزشی فاز دوم طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار با ۵۴۴۰ نفر ساعت برگزار شد.
-
گسترش همکاری های جهاد دانشگاهی با انجمن عکاسان تبلیغاتی و صنعتی
با انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی هنر و انجمن عکاسان تبلیغاتی و صنعتی ایران، تعاملات و همکاریهای تخصصی این دو مجموعه گسترش مییابد.
-
چشم اندازی برای درمان سرطان با استفاده از سلولهای ایمنی
نتایج فاز نخست کارآزمایی بالینی پروژه استفاده از سلولهای ایمنی در ۵ بیمار مبتلا به تومور مغزی گلیوبلاستوما همزمان با رونمایی از دو پروژه تحقیقاتی دیگر پژوهشگاه رویان اعلام شد.
-
رئیس جهاد دانشگاهی:
در صورت تامینمنابع مالی قادر به انجام کارهای بزرگ علمی و فناورانه هستیم
رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم رونمایی از ۳ طرح پژوهشگاه رویان و همچنین افتتاح فاز نهایی مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی رویان گفت: جهاد دانشگاهی به مرزی از سرآمدی رسیده است که در صورت تأمین منابع مالی و سایر امکانات مورد نیاز، قادر به انجام کارهای بزرگ علمی و فناورانه است.
-
"کارا 19"،اولین فرآورده بومی ژندرمانی/امکان شناسایی و نابودی سلولهای سرطانی با این محصول بومی
محصول" کارا 19 "اولین فرآورده ژندرمانی است که در مرکز تولید فرآوردههای پزشکی ژندرمانی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی تولید شده و در آینده نزدیک میتواند در شناسایی و نابود کردن سلولهای سرطانی مورد استفاده قرار بگیرد.
-
در پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی صورت گرفت؛
رونمایی از موش تراریخت؛ مدلی برای بررسی بیماری کووید 19
در مراسمی که صبح امروز با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس جهاد دانشگاهی برگزار شد، از پروژه موش تراریخت hACE2 برای ارزیابی تولید واکسن کووید 19 رونمایی شد.
-
رییس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی:
کُنام رویان موجب رویش ایدهها در مجموعه میشود
رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در مراسم رونمایی از ۳ پروژه بزرگاین پژوهشگاه گفت: فرصتی برای محققان و پژوهشگران پژوهشگاه رویان فراهم شده است تا بتوانند با وجود تمام تنگناها و مشکلات، به تلاش خود ادامه داده و بخشی از تلاشهای خود را به ایستگاه پایانی برسانند. امروز نیز نتایج ۳ طرح مهم این پژوهشگاه ارائه میشود که این نتایج حاصل تلاش و انباشت دانش و دو دهه فعالیت است.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.