-
نقش رویدادهای استارتآپی در توسعه کسب و کارهای دانشجویی
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو فرایندهای رصد رقبا، شناسایی نیاز بازار و آمادهسازی برنامه تجاری و جذب سرمایهگذار را پروسه یادگیری عملی برای تیمهای فناور دانست و گفت: از آنجایی که ایدههای استارت آپی از دانشگاهها شکل میگیرد، برگزاری رویدادهای فناورانه میتواند به توسعه این تیمها منجر شود.
-
رییس صندوق خبر داد
حمایت ۵۰ میلیاردی صندوق نوآوری از طرحهای استارتآپی
رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر ضرورت عدم مداخله دولت در سرمایه گذاری استارتآپی گفت: بر این اساس رویدادهای فناورانه دوشنبههای استارتاپی را برگزار کردیم که تاکنون نزدیک به ۲۵ استارتآپ به طور کامل جذب سرمایه کردهاند و ۵۰ میلیارد تومان نیز از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت شده است.
-
با حضور رییس صندوق نوآوری و دبیر ستاد نانو؛
طرحهای منتخب نانو استارتآپ رونمایی شد
طی مراسمی در صندوق نوآوری و شکوفایی از طرحهای منتخب رویداد نانو استارتآپ رونمایی شد.
-
ارائه ۱۸ طرح مسابقه نانو استارتآپ در رویداد فناورانه صندوق نوآوری
مدیر گروه ترویج و فرهنگسازی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: در رویداد دوشنبههای استارتآپی صندوق نوآوری و شکوفایی، ۱۸ ایده پذیرفته شده در برنامه نانو استارتاپ عرضه شده است و صندوق نوآوری نیز در این رویداد سرمایه گذاران صندوق های سرمایه گذاری را دعوت کرده تا با طرحها وارد مذاکره شوند.
-
آغاز به کار سامانه پردازش خودکار در کتابخانه ملی
سامانه پردازش خودکار با هدف استخراج فرادادههای توصیفی کتاب، پایاننامه و مقاله با کمک هوش مصنوعی در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران رونمایی شد.
-
دبیر ستاد نانو خبر داد
برنامه ای برای فارغالتحصیلی دانشجویان دکتری با کارنامه فناورانه
دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو از اجرای برنامه دکتری تکنولوژی محور در این ستاد خبر داد و گفت: در این برنامه دانشجویان دکتری در شرکتهای دانش بنبان پروژههای تحقیقاتی و توسعه حوزه نانو را اجرایی خواهند کرد و از این طریق دانشجویان با کارنامه فناورانه فارغ التحصیل میشوند.
-
به میزبانی دانشگاه علم و صنعت؛
سیزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت برگزار میشود
جشنواره بینالمللی حرکت رویدادی برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی اتحادیه و انجمنهای علمی دانشجویی است که از ۲۳ الی ۲۵ اسفندماه ۱۳۹۹ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میشود.
-
نانوطرحهایی که در رویداد دوشنبههای استارتآپی عرضه شدند
تصفیه آنلاین پساب کارگاههای گلابگیری با پلاسما/جاذبهایی برای حذف آلایندههای پالایشگاهی
بیستمین رویداد دوشنبههای استارتآپی با رویکرد نانو فناوری برگزار شد که طی آن ۶ شرکت دانش بنیان و استارتآپی ایدههایی نظیر دستگاهی برای تصفیه کارگاههای گلابگیری و جاذبهایی برای حذف آلایندههای پالایشگاهی را عرضه کردند.
-
سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان خبر داد:
پرداخت ۲۰ میلیارد تسهیلات به ۲۳ واحد فناور
سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان از پرداخت ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۲۳ واحد فناور خبر داد.
-
جذب سرمایه ۳۴ میلیاردی در ۱۹ رویداد استارتآپی/خدمات بلاعوض صندوق نوآوری به شتابدهندهها
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی هدف از برگزاری رویدادهای دوشنبههای استارتآپی را شناساندن بازار و جذابیت آن دانست و گفت: در حال حاضر ۲۵ میلیارد تومان قرارداد در مرحله جذب سرمایه هستند.
-
پلی میان دانشگاه و صنعت با افتتاح مرکز نوآوری و کسبوکار تربیت مدرس
مرکز نوآوری و کسب و کار جوانه دانشگاه تربیت مدرس با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری بهطور رسمی افتتاح شد.
-
ثبتنام رویداد کافه سرمایه در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ آغاز شد
همراه با حضور سرمایه گذاران خارجی، ثبتنام در رویداد کافه سرمایه در نمایشگاه اینوتکس آغاز شد و تا ۱۸ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ ادامه دارد.
-
تاسیس "شاخه رایسست" در مرکز مطالعات فارسی دانشگاه بلگراد
شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) در مرکز مطالعات فارسی دانشگاه بلگراد صربستان تاسیس می شود.
-
انتشار اولین نقشه هوشمند ژئوشیمی رسوبی و آلایندههای زیستمحیطی خزر
مدیرکل دفتر بررسیهای زمینشناسی دریایی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی از انتشار نخستین نقشه هوشمند ژئوشیمی رسوبی و آلایندههای زیستمحیطی سواحل و مناطق دریایی خزر خبر داد و گفت: این نقشه در مقیاس یکپنجاه هزارم به همت کارشناسان دفتر زمینشناسی دریایی تهران و مراکز کاسپین باختری و خاوری منتشر شده است.
-
رئیس انجمن مهندسی علوم برق ایران مطرح کرد
معرفی ۳ راس مثلث پیشرفت در کشور/بررسی نقش مناطق آزاد در اقتصاد دانشبنیان در کنگره ای ملی
رئیس انجمن مهندسی علوم برق ایران با اشاره به برگزاری بیستوسومین کنگرهی همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی، گفت: اگر دولت بهمثابهی کدخدا دست دانشگاه و صنعت را در دست هم نگذارد و آنها را حمایت نکند، فعالیت ایندو بیثمر خواهد بود.
-
سامانهای برای حذف بارمیکروبی و کدورت آب در شرایط بحرانی/حذف ویروس با فیلترهای نانومتری
محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان با استفاده از غشاهای سرامیکی با حفرات نانومتری به ساخت سامانههای تصفیه آب برای شرایط بحرانی دست یافتند که علاوه بر حذف کدورت و بار میکروبی قادر به حذف میکروارگانیسمهایی چون ویروس است.
-
با حکم وزیر بهداشت؛
وطنپور، نماینده وزیر و مدیر اجرایی پروژه واکسن داخلی COVID-۱۹ شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر حسین وطن پور را به عنوان «نماینده وزیر و مدیراجرایی پروژه واکسن داخلی COVID-۱۹ » منصوب کرد.
-
تایید صلاحیت ۲۹۰ عضو هیأت علمی فناور دانشگاه آزاد
در نخستین جلسه شورای راهبری کمیته اجرایی آییننامه حمایت از اعضای هیأت علمی فناور، صلاحیت ۲۹۰ عضو هیأت علمی فناور دانشگاه آزاد اسلامی تایید شد.
-
توسط محققان دانشگاهی صورت گرفت
ساخت دستگاه تولید ماسک سهلایه پزشکی
عضو هیأت علمی گروه آموزشی مکانیک دانشگاه بیرجند موفق به طراحی و ساخت دستگاه تولید ماسک سهلایه پزشکی شد.
-
مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم تاکید کرد
تدوین شیوهنامه ساماندهی و بهبود برگزاری دورههای کارآموزی با بهرهگیری از تجارب دانشگاهها
مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانشجویان را از طریق توانمندسازی مهارتی دانشجویان میسر دانست و بر ضرورت ساماندهی و بهبود برگزاری دورههای کارآموزی تأکید کرد.
-
با حضور مجازی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم صورت گرفت
رونمایی از محصول ماسک نانو مس در دانشگاه ولی عصر(عج)
با حضور مجازی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم آیین رونمایی از محصول ماسک نانو مس، ساخته شده توسط یکی از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان برگزار شد.
-
با تلاش فناوران دانشبنیان؛
آسیابها و مخلوط کنندههای صنعتی در داخل تولید شد
صنایع داروسازی و شیمیایی، نیازی مبرم به تجهیزات خردایش و مخلوط کردن مواد دارند؛ از این رو یکی از شرکتهای دانش بنیان آسیاب و مخلوطکنندههای صنعتی را عرضه کرده است و در تلاش است کشور را از واردات این تجهیزات بی نیاز کند.
-
ایجاد زیرساختهای نرمافزاری برای توسعه کسب و کارها
یکی از شرکتهای خلاق موفق شده است با ایجاد زیرساختهای آنلاین امکان شناسایی مشتری، تحلیل رفتار مشتری و مدیریت و اجرای کمپینهای هوشمند تبلیغات را برای صاحبان کسب و کار فراهم و تاکنون بیش از ۴۰۰ هزار مشتری را مدیریت کند.
-
در پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی؛
امکان شناسایی نوع میکروپلاستیکها در محیطهای دریایی فراهم شد
مدیر آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی از نصب و راهاندازی دستگاه میکروسکوپ رامان ۷۸۵ در آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه خبر داد.
-
انعکاس بینالمللی دستاوردهای پژوهشگران ایرانی در حوزه "غذاهای هوشمند"
مرجع بینالمللی «غذاهای هوشمند» در گزارشی به دستاوردهای محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در زمینه توسعه گیاهان هوشمند سازگار با تغییرات اقلیمی در ایران پرداخت.
-
تولید مواد اولیه داروسازی بر اساس استانداردهای بینالمللی
یکی از شرکتهای دانشبنیان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری درحال تولید مواد اولیه داروسازی بر اساس استانداردهای بین المللی است.
-
با تلاش محققان دانشگاهی ساخته شد
دستگاهی برای بررسی اثرات کفش پاشنهبلند روی انحنای قسمتهای بدن
دو تن از متخصصان حوزه فیزیوتراپی، با طراحی و ساخت «سیستم بالابر ارتفاع پاشنه قابل تنظیم Adjustable Heel Raiser system » و استفاده از آن، برای بررسی تاثیر ارتفاع پاشنه کفش روی انحنای قسمتهای بدن، دریافتند که استفاده از کفشهای پاشنه بلند، قوس در ناحیه کمر، انحنا در نواحی ران و زانوها ایجاد کرده و سبب قرار گرفتن سر به جلو، قوس گردنی (به اصطلاح "گردن قویی") میشود.
-
در مراسم معرفی سرپرست جدید اداره کل اقتصاد دانشبنیان دانشگاه آزاد مطرح شد
حوزه فناوری باید تحولگرایانه و با نگاه انقلابی مدیریت شود
معاون فناوری، تحقیقات و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حوزه فناوری باید تحولگرایانه و با نگاه انقلابی مدیریت شود و بستری برای زایشهای جدید در فضای علمی و فناورانه باشد.
-
اثرات پروبیوتیکها در کاهش واگیری کرونا بررسی میشود
طی وبیناری اثرات ایمنیبخش پروبیوتیکها در کاهش واگیری بیماری کرونا بررسی خواهد شد.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
تولید دارویی برای درمان خواهرخوانده ویروس آنفلوآنزا
گروهی از محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان با سنتز RNA دو رشتهای دارویی به صورت اسپری برای پبشگیری و درمان بیماری کووید-۱۹ عرضه کردند که به گفته آنها ماده مؤثره این دارو بعد از وارد شدن به مخاط بینی لایه محافظتی در برابر این ویروس ایجاد خواهد کرد.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.