• یکشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 00061833685
  • منبع : باشگاه دانشجویان

بررسی «مواد غذایی تراریخته» در نشستی دانشجویی

بررسی «مواد غذایی تراریخته» در نشستی دانشجویی

انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم جلسه‌ای با موضوع «مواد غذایی تراریخته» برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس دکتر محسن زرگر ـ دکترای بیوتکنولوژی غذایی، دوشنبه ۱۵ آذر ساعت ۱۸ از طریق ادوبی کانکت برپا می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق آدرس http://class.qom-iau.ac.ir/bpj در این جلسه شرکت کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @As_abd پیام دهند.

محصولات تراریخته به محصولاتی گفته می‌شود که با دستکاری ژنتیکی در آزمایشگاه از حالت عادی خارج شده‌اند. برای مثال، انتقال یک ژن مقاوم به سرما به میوه گوجه‌ فرنگی، تحت شرایطی سبب مقاومت گوجه دستکاری شده (تراریخته) نسبت به سرما خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.