• دوشنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400032417526
  • خبرنگار : 50028

تا ۱۵ تیرماه؛

مهلت ارسال ایده به استارت آپ "نوآوری در بسته بندی عناب و فرآورده‌های آن" تمدید شد

مهلت ارسال ایده به استارت آپ "نوآوری در بسته بندی عناب و فرآورده‌های آن" تمدید شد

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: مهلت ارسال ایده به استارت آپ  «نوآوری در بسته بندی عناب و فرآورده‌های آن» تا ۱۵ تیرماه تمدید شد.

جلال الدین صادقی، امروز دوشنبه ۲۴ خردادماه به رسانه‌های گروهی گفت: اولین رویداد شتاب (استارت آپی) مرکز نوآوری عناب موسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان با موضوع "نوآوری در بسته بندی عناب و فرآورده‌های عناب"؛ ۲۲ تیرماه جاری، به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی، هدف از برگزاری این رویداد را دریافت ایده‌های خلاقانه و نوآورانه برای ایجاد ارزش افزوده از طریق بسته بندی عناب، توجه به موضوع بسته بندی عناب به عنوان یکی از چالش‌های اصلی در ارائه این محصول به بازارهای داخلی و خارجی با هدف تجاری‌سازی ایده‌های واصله به این رویداد، عنوان کرد.

وی بیان کرد: این رویداد یک روزه با محوریت بسته بندی عناب و در موضوعات بازار پسندی، حفظ کیفیت و ماندگاری، طراحی بسته بندی صادراتی، بسته بندی سالم و زیست سازگار، خلاقیت و نوآوری در طراحی بسته بندی و همچنین صنایع دستی و المان‌های فرهنگی در بسته بندی، نوآوران و پژوهشگران این عرصه را برای ارائه بهترین بسته بندی با تاکید بر حفظ ماندگاری و کیفیت به همراه توجه به بازار پسندی و مارکتینگ به چالش خواهد کشید.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: علاوه بر حمایت از ایده‌های برتر شامل استقرار در مرکز نوآوری و شکوفایی عناب جهاد دانشگاهی استان، حمایت از تجاری‌سازی ایده‌های برتر، حمایت از ثبت مالکیت فکری ایده‌های برتر و معرفی این ایده‌ها به صنایع مرتبط، به تیم‌های برگزیده اول تا سوم به ترتیب مبلغ ۴، ۳ و ۲ میلیون تومان جایزه نقدی اهدا می‌شود.

صادقی خاطرنشان کرد: صاحبان ایده‌های مرتبط می‌توانند تا ۱۴ تیرماه، ایده های خود را با مراجعه به لینک  https://uastartup.uast.ac.ir/fa/form/۴۲۰/annab  ثبت و در این رویداد شرکت کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.