• دوشنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400072618806
  • خبرنگار : 30054

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ

خوراک مرغ یکی از غذاهای ساده ای است که در مدت زمان کمی تهیه می‌شود و در عین حال سرشار از مواد غذایی مغذی و مفید است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آف دکور، ترکیب این غذا به گونه‌ای است که حتی اگر کمی از آن باقی بماند بدون اینکه طعم آن عوض شود می توانید مجددا آن را گرم کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

این غذا جزو غذای اصلی ما ایرانی ها محسوب می شود که زمان آماده سازی آن کمتر از نیم ساعت خواهد بود و برای پختن و جا افتادن خوراک مرغ یک ساعت تا یک ساعت و نیم به زمان احتیاج دارید.

در ادامه مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ برای ۴ نفر را مشاهده می کنید و در صورت لزوم می توانید با توجه به تعداد نفرات مقدار مواد اولیه را با رعایت نسبت های بین آنها کم یا زیاد کنید. سپس طرز تهیه خوراک مرغ را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ

سینه مرغ : دو عدد

سیب زمینی : چهار عدد

پیاز : یک عدد

هویج : دو عدد

پودر آویشن : یک قاشق چایی خوری

رب گوجه : یک قاشق رب گوجه

سیر : سه حبه

برگ بو : یک عدد

فلفل قرمز : یک عدد

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک مرغ

در اولین مرحله برای درست کردن خوراک مرغ باید ظرف متوسط انتخاب کنید و سیب زمینی ها را به اندازه درشت خورد کرده و داخل آن بریزید و کمی نمک، فلفل، روغن و پودر آویشن اضافه کرده و هم بزنید تا به خورد سیب‌زمینی‌ها برود.

در مرحله بعدی باید یک ماهیتابه را روی شعله گاز بگذارید و کمی روغن را داخل آن بریزید. وقتی که روغن داغ شد سیر له شده و پیاز را درون روغن تفت دهید.

وقتی که پیاز خردشده یا رنده شده و سیر کمی نرم تر و طلایی شدند باید هویج ها را هم خورد کرده و به همراه سیر و پیاز تفت دهید تا نرم شود و کمی تغییر رنگ دهد.

حالا باید سینه مرغی که انتخاب کرده اید را به اندازه های دلخواه خرد کرده و داخل قابلمه ریخته و مقداری روغن به آن اضافه کنید و روی شعله گاز تفت دهید تا رنگ مرغ ها کمی تغییر کند و فلفل دلمه ای که خورد کرده اید همراه سیر و پیاز و هویج که تفت داده بودید به محتویات قابلمه اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدهید که همه آنها با هم ترکیب شوند و همه مواد به خورد مرغ بروند.

پس از آن باید رب گوجه فرنگی، فلفل و نمک را هم اضافه کرده و محتویات را تفت دهید و سیب‌زمینی هایی را هم که در اولین مرحله آماده کرده بودید اضافه کنید و ۳ لیوان آب روی  محتویات  ریخته و چند عدد برگ بو هم داخل آن بگذارید و در قابلمه را ببندید تا خوراک شما بپزد و جا بیفتد.

بهتر است شعله گاز برای پختن خوراک مرغ زیاد نباشد تا غذا کم کم آب خود را از دست دهد و بپزد و خوراک مرغ خوشمزه تری داشته باشید. در نهایت می توانید آن را در ظرف دلخواه سرو کرده و در کنار عزیزانتان از خوردن آن لذت ببرید.

خوراک مرغ و قارچ

در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید داخل خوراک مرغ، از قارچ هم استفاده کنید. به این منظور باید در همان زمانی که فلفل دلمه ای ها را تفت می دهید، قارچ را هم خورد کنید و به آن اضافه کنید و کمی صبر کنید تا قارچ ها آب بیاندازند و آب آنها تبخیر شود.

سپس بقیه مراحل یعنی اضافه کردن رب گوجه، نمک و فلفل را انجام بدهید.

بهتر است حتماً صبر کنید که قارچ ها با بخار خود بپزند و آب آنها کشیده شود. در غیر این صورت هم طعم خامی می‌دهند و موقع خوردن خوراک مرغ و قارچ زیر دندان شما حس خوبی را منتقل نمی کنند. پس اگر می‌خواهید خوراک مرغ و قارچ خوشمزه داشته باشید حتماً طبق این دستورالعمل رفتار کنید.

خوراک مرغ و سیب زمینی

برای تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی لازم است که حتماً سیب زمینی ها را با فلفل، نمک و پودر آویشن و روغن طعم‌دار کنید و به آنها کمی استراحت بدهید که هم سیب زمینی مزه بگیرد و هم ادویه و روغن به خورد سیب زمینی برود. اینگونه خوراک مرغ خوشمزه تری خواهید داشت. هر چقدر سیب زمینی بیشتر باشد لعاب بیشتر خواهد شد و خوراک غلیظ تری خواهید داشت.

خوراک مرغ مجلسی

برای تهیه خوراک مرغ مجلسی می توانید هم از فیله مرغ و هم از سینه مرغ استفاده کنید و به تعداد نفرات آن را در نظر بگیرید که معمولاً هر یک سینه مرغ برای دو نفر کفایت می کند.

اگر تصمیم دارید این غذا را در کنار برنج سرو کنید باید مقدار سس خوراک مرغ بیشتر باشد ولی اگر قرار است این خوراک با نان میل شود صبر کنید تا خوب آب اضافی تبخیر شود و یک سس غلیظ و کم در کنار خوراک مرغ باید داشته باشید و آن را در ظرف دلخواه سرو کنید.

برای لذت بیشتر می توانید در کنار خوراک مرغ از انواع ترشی، سبزی و غیره استفاده کنید.

دستور پخت و طرز تهیه خوراک مرغ در مجله آشپزی آف دکور

شما می ‌توانید با مراجعه به مجله آشپزی آف دکور به آدرس offdecor.com/cook لیستی از دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین ‌المللی را در دسته ‌بندی‌ های مختلف غذای ایرانی، پیش ‌غذا، سالاد، کیک و شیرینی و غذای بین ‌الملل را مشاهده کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.