• چهارشنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400072820532
  • خبرنگار : 30054

طرز تهیه سالاد الویه

طرز تهیه سالاد الویه

یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و محبوب در بین ما ایرانی ها سالاد الویه است که با توجه به محتویات مقوی و فراوانی که در آن به کار می رود می توانید به عنوان وعده غذایی اصلی آن را میل کنید و چون یک غذای سرد است و می توانید آن را بدون گرم کردن میل کنید، می توانید برای تغذیه فرزندان خود در مدارس و یا مسافرت و غیره از این غذا استفاده کنید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آف دکور، به همین منظور در ادامه مواد لازم برای درست کردن سالاد الویه را مشاهده خواهید کرد و پس از آن طرز تهیه سالاد الویه را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه

· سیب زمینی :800 گرم

· تخم مرغ آب پز :  4 عدد

· خیار شور :  300 گرم

· نخود سبز :نصف قوطی کنسرو

· آب لیمو :  4 الی 5 قاشق

· سینه مرغ :1 عدد

· روغن زیتون :2 الی 3 قاشق

· سس مایونز :یک شیشه کوچک

· نمک و فلفل :به میزان لازم

· هویج، گوجه فرنگی و جعفری برای تزیین

طرز تهیه سالاد الویه

برای درست کردن سالاد الویه در ابتدا باید مرغ را با مقداری سیر، ادویه و پیاز داخل آب درون قابلمه ریخته و قابلمه را روی شعله گاز بگذارید تا مرغ شما بپزد. حدوداً یک ساعت برای پختن مرغ زمان نیاز دارید.

پس از آن باید سیب زمینی ها را داخل یک ظرف جدا با کمی آب و نمک بگذارید تا آب پز شود و خوب نرم شود.

برای اینکه در طول مدتی که سیب زمینی ها می پزند پوست آن ها ترک نخورد باید مقداری نمک به آن بزنید و بعد از اینکه سیب زمینی ها پختند و همچنین تخم مرغ ها و مرغ هم پختند؛ باید همه آنها را به صورت نگینی خرد کنید یا با استفاده از رنده آنها را رنده کنید و با هم مخلوط کنید.

اگر رنده کردن یا خرد کردن محتویات را به صورت جدا انجام دهید بهتر است. تا همان وقتی که سیب زمینی ها هنوز گرم هستند رنده کنید و وقتی که کمی سرد تر شدند باید سس سالاد الویه را به آن اضافه کنید که شامل نمک، فلفل و روغن زیتون، آبلیمو و سس مایونز می‌باشد که باید آنها را خوب با سیب زمینی ها مخلوط کنید تا طعم دلچسبی بگیرد.

در مرحله بعدی باید خیارشور هم خورد کنید و در کنار مرغ خرد شده و تخم مرغ و نخود فرنگی به سیب زمینی ها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید. توجه داشته باشید که نخودفرنگی ها هم باید مانند سایر محتویات از قبل پخته شده باشند.

وقتی همه محتویات با هم ترکیب و مخلوط می شوند، می توان گفت سالاد الویه شما آماده است. ولی مقدار نمک سالاد الویه تاثیر قابل توجهی در طعم نهایی خواهد داشت. چون موقع پختن هر کدام از مواد اولیه به آن نمک اضافه کرده اید باید داخل خود سالاد نمک زیادی نریزید چون باعث شور شدن آن می‌شود. پس در تعیین نمک سالاد الویه دقت داشته باشید.

تزیین سالاد الویه

تزیین سالاد الویه یکی از دغدغه های خانم های خانه دار است و همیشه دلشان می خواهد که بعد از درست کردن غذا برای سرو آن بهترین تزیین را برای سالاد خود انجام دهند. به همین منظور بهتر است کمی از سس سالاد الویه را روی آن بکشید و سطح آن را صاف کنید و سپس با سبزیجات و غیره آنها را تزیین کنید.

نکات مهم برای خوشمزه شدن سالاد الویه

توجه داشته باشید که مقدار نسبت ها بین مواد اولیه با هدف مشخصی تعیین شده تا طعم مطلوبی به شما بدهد. اگر تصمیم گرفتید سالاد را برای تعداد نفرات بیشتر یا کمتر تهیه کنید باید نسبت بین مواد رعایت شود و بعد مقدار آن ها را به صورت هماهنگ تغییر دهید تا طعم نهایی غذا همان چیزی باشد که انتظارش را دارید.

شاید شما هم به بوی مواد غذایی حساسیت زیاد داشته باشید و بوی خامی نخودسبز شما را اذیت کند. برای این منظور پیشنهاد می کنیم قبل از اینکه آن را داخل سالاد بریزید بعد از آب پز شدن نخود سبز، آنها را داخل روغن تفت دهید و وقتی خنک شد داخل سالاد بریزید.

میزان آبلیموی استفاده شده در سالاد باید خیلی کم باشد و حتماً قبل از اینکه آن را به سس اضافه کنید با کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و بعد داخل سالاد بریزید و آنقدر خوب هم بزنید تا به همه قسمتهای سالاد برسد ولی هرگز آن را حذف نکنید چون همین میزان کم هم تاثیر بسیار چشمگیری در عطر و طعم سالاد شما خواهد داشت.

هنگامی که سیب زمینی ها پختند و پوست آن را کنده و رنده کردید می توانید مقداری از آب مرغ را به آن اضافه کنید و حدوداً ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید تا جذب سیب‌زمینی‌ها شود. اینگونه هم سالاد خوشمزه تر می شود و هم سیب‌زمینی‌ها رطوبت کافی را گرفتند و نمی گذارد که سس مایونز بیش از حد مصرف کنید و همین کار باعث می شود که میزان کالری سالاد الویه کمتر باشد. این روش برای افرادی که رژیم غذایی دارند هم بسیار مناسب است.

اگر به دنبال غذایی رژیمی هستید می‌توانید سس مایونز رو نصف کرده و باقی آن را ماست بریزید.

دستور پخت سالاد الویه در مجله آشپزی آف دکور

شما می ‌توانید با مراجعه به مجله آشپزی آف دکور به آدرس offdecor.com/cook لیستی از دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین­‌المللی را در دسته ‌بندی‌ های مختلف غذای ایرانی، پیش ‌غذا، سالاد، کیک و شیرینی و غذای بین­‌الملل را مشاهده کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.