• جمعه / ۵ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400090503407
  • خبرنگار : 50476

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:

رشد جلبک در سد قشلاق عامل طعم و بوی آب سنندج است

رشد جلبک در سد قشلاق عامل طعم و بوی آب سنندج است

ایسنا/کردستان رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: رشد جلبک در سد قشلاق مهمترین عامل وجود طعم و بو در آب آشامیدنی سنندج بوده و رهاسازی گونه ماهی فیتوفاگ موجب پاکسازی آب سد از جلبک خواهد شد.

محمدفرید سپری در دهمین کنفرانس بین المللی مجازی سامانه های سطوح آبگیر باران  اظهارکرد: کردستان ۱.۸ سطح اراضی کشاورزی، سه درصد بارندگی و هفت درصد رواناب کشور را دارد اما با این وجود ۱۲ درصد اراضی قابل کشت آن آبی است.

وی به طعم و بوی نامناسب آب شرب سنندج که مشکل و دغدغه مردم شهر است اشاره کرد و افزود: انتقال آب از سد آزاد به قشلاق از لحاظ پدافند غیرعامل اقدامی موثر و مورد نیاز است ولی اگر به همین منوال این سیستم پیش رود آب سد آزاد هم تغذیه گرا می شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه چرخه اکوسیستم بهم زده شده که طعم و بوی آب سد قشلاق موجب نارضایتی مصرف کنندگان شده است، اضافه کرد: مهمترین عامل وجود طعم و بوی آب شرب سنندج به رشد جلبک های سد قشلاق برمی گردد.

سپری یادآور شد: براساس تحقیق انجام شده توسط یکی از محققان استان گونه هایی از ماهی هم چون فیتوفاگ موجب پاکسازی آب سدها از جلبک ها می شوند به گونه ای که در تشریح انجام شده برروی این ماهی ها روده آنها مملو از جلبک بوده است

وی با بیان اینکه از چهار سال گذشته رهاسازی بچه ماهی در سد قشلاق ممنوع شده است، اظهار داشت: اگر این رهاسازی انجام می شد دیگر نیازی به هزینه های کلان برای بهبود وضعیت آب شرب شهر نبود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.