• سه‌شنبه / ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 99121209030
  • خبرنگار : 30057

ارتقای کیفیت محصولات صنعتی با خدمات آزمایشگاهی محققان کشور

ارتقای کیفیت محصولات صنعتی با خدمات آزمایشگاهی محققان کشور

یکی از شرکت‌های دانش بنیان با ارائه خدمات فناورانه کنترل کیفیت در صنایع مختلفی چون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، امکان پایش و کیفیت‌سنجی، در بخش‌های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژی، سم‌شناسی، تعیین ماهیت، بسته بندی و مولکولی را برای شرکت‌های فناور فراهم کرد.

به گزارش ایسنا، اعظم برزگر، مدیرعامل این شرکت‌ دانش بنیان فعال در خدمات کنترل کیفیت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با اشاره به فعالیت این مجموعه فناور در ارائه خدمات فناورانه کیفیت‌سنجی حوزه‌های غذایی و کشاورزی، گفت: با کمک آزمایشگاه‌هایی با تجهیزات پیشرفته و به کمک فعالان دانش آموخته و متخصص، طیف گسترده‌ای از خدمات را برای سنجش کیفیت مواد غذایی از جمله شناسایی عناصر میکروبی، شناخت سموم، پایش کیفیت محصولات تراریخته و عناصر آلاینده باقی مانده در فرآورده‌های کود، آفت‌کش‌ها و سنجش کیفیت بسته بندی محصولات ارائه می‌کنیم.

وی به توانمندی کیفیت‌سنجی فرآورده‌های تولیدی شرکت‌های داخلی و نمونه‌های وارداتی اشاره کرد و ادامه داد: کار پایش و کیفیت‌سنجی، در بخش‌های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژی، سم‌شناسی، تعیین ماهیت، بسته بندی و مولکولی انجام می‌شود.

برزگر، شرکت‌های دانش‌بنیان، صنایع بزرگ و پژوهشگران را عمده‌ترین مخاطب این خدمات دانست و عنوان کرد:  آزمون های فیزیکوشیمیایی، با کمک تجهیزات این بخش از مجموعه، تمامی موادغذایی را دربخش شیمی و فیزیکی از جمله میزان رطوبت، پوسیدگی، آفت‌زدگی، کهنگی، عناصر و سموم موجود آنالیز می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان به اندازه­‌گیری و شناسایی میکروارگانیسم‌­ها در بخش میکروب‌شناسی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با استفاده از تجهیزات پیشرفته حوزه میکروب‌شناسی که کالیبره هستند، شناسایی عناصر بیماری‌زا و میکروارگانیسم‌ها را در کم‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهد.

وی از ارائه خدمات آزمایشگاهی سم‌شناسی گفت و ادامه داد: کار شناسایی فلزات سنگین، باقیمانده سموم، آفت‌کش‌ها، تعیین ماهیت محصولات غذایی و کشاورزی، به ویژه در حوزه کالاهای وارداتی، از دیگر بخش‌های فعالیت فناوران این شرکت دانش بنیان است.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری، برزگر افزود: با گسترده شدن روزافزون صنعت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، بسته‌بندی در کیفیت و سلامت کالا اهمیتی بسیار بالا پیدا کرده است. کیفیت بسته‌بندی محصولات تاثیر مستقیمی بر محیط زیست و سلامتی انسان دارد و بر همین اساس، آزمون‌های این محصولات با هدف پیش‌بینی و اندازه‌گیری برای حذف کالاهای نامرغوب ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.