تاپ سه ادبیات و کتاب
-
گشتی در نمایشگاه مجازی کتاب تهران و حاشیههایش
گشت و گذارمان را از دری مجازی که به روی نمایشگاه کتاب تهران باز میشود، آغاز میکنیم، از کمبود سرعتی که گاه کسلکننده میشود به نشستهایی که در راهاند میرسیم و در نهایت با چالشهایی در برگزاری نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران مواجه میشویم.
-
سرمایهگذار در راه خانه پدری جلال
«سرانجام خانه پدری جلال آل احمد در آخرین فراخوان عمومی صندوق احیا به کاربری «فرهنگی، هنری و آیینی» تن داد و سرمایهگذارش قول داده تا در احیای خانه پدری جلال، با مطالعات تاریخی، پیشینه بنا و شخصیتهای برجسته آن از جمله حاج سیداحمد طالقانی، جلال آل احمد و شمس آل احمد را به دنیا معرفی کند.»
-
«دیونامه» در کتابفروشیها
کتاب «دیونامه» با عنوان فرعی «بازشناسی چهره موجودات خیالی در روایتهای ایرانی» نوشته پرویز براتی منتشر شد.
-
«تاریخ شفاهی جنگ الکترونیک به روایت سردار زارعی» رونمایی شد
مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در مراسمی از کتاب «تاریخ شفاهی جنگ الکترونیک به روایت سردار دکتر علیاصغر زارعی» رونمایی کرد.
-
گفتوگو با ضیاء موحد
غوغایی از شعر
ضیاء موحد معتقد است تازه شعر شروع شده است و با وجود فضای مجازی شاهد شعرهای مینیمالیستی هستیم که از یک جهت خیلی خوب است چون شاعران متوجه شدند که درازنفسی و پرگویی نکنند و شعر را که چکیده زبان و روح شاعر است به همان شکل بگویند. در فضای مجازی غوغایی است از شعر.
-
محمد قاسمزاده در بیمارستان
محمد قاسمزاده به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری است.
-
در افتتاح نمایشگاه مجازی کتاب تهران چه گذشت؟
مراسم افتتاح نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با سخنرانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد و او این رویداد را عاملی برای نزدیکتر شدن به عدالت فرهنگی دانست.
-
سناتور آمریکایی انتشارات دیگری پیدا کرد
«جاش هالی» سناتور آمریکایی که چاپ کتابش توسط انتشارات «سایمون و شوستر» لغو شده بود با انتشارات دیگری به توافق رسیده است.
-
نمایشگاه مجازی کتاب افتتاح شد
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران افتتاح شد.
-
سیدمهدی زرقانی:
روزنامهنگاران به داد ادبیات برسند
سیدمهدی زرقانی با اشاره به نبودن صفحه و ستون ادبی در بیشتر مطبوعات و با بیان اینکه ادبیات در کتابهای درسی جایگاه خود را از دست داده و صدا و سیما هم برنامههای ادبیاش را با کمترین بودجهبندی و نازلترین سطح برگزار میکند از روزنامهنگاران خواست دست کم آنها به داد ادبیات فارسی برسند.
-
تمدید مهلت ثبتنام در دوره «غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی»
مدیر آموزش مجازی بنیاد سعدی از تمدید زمان ثبتنام در دوره «غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی به غیرفارسیزبانان» تا هفتم بهمنماه خبر داد.
-
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بررسی کرد؛
درنگی در مداحی حافظ
عضو هیئت علمی بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران با بیان اینکه یکی از مسائل اندیشهسوز مطرح برای علاقهمندان حافظ اینست که چرا او شاهان و وزیرانشان را مدح کرده است؛ گفت: این پرسش برای برخی ایجاد شده که آیا حافظ از قماش شاعران درباری بوده که هنر خود را صرف ستایش شاهان کرده است؟
-
صدور مجوز تعیین تکلیف ۴۲ اوراق راکد دستگاههای کشور
رئیس اداره ارزشیابی و نظارت بر اسناد دستگاههای اداره کل فراهمآوری و ارزشیابی اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی از صدور مجوز تعیین تکلیف اوراق راکد برخی دستگاههای کشور در جلسه شماره ۳۵۶ شورای اسناد ملی ایران خبر داد.
-
گفتوگو با کریم رجبزاده
دروغی که زیبا میکند
کریم رجبزاده که معتقد است هیچکس نمیتواند شاعر را محدود کند، میگوید: شاعر در شعر این اختیار را دارد که مبالغه کند که این در واقع همان دروغ است، اما دروغ به زیبایی شعر اضافه میکند.
-
برگزیدگان جایزه ادبی «فلسطین» معرفی شدند
نخستین دوره جایزه ادبی فلسطین با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
-
آخرین خبرها از برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب
دومین نشست خبری نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با ارائه توضیحاتی درخصوص میزان مشارکت ناشران، شیوه همکاری شرکت ملی پست در برگزاری این رویداد، برگزاری نمایشگاه کتاب سال آینده و نیز بیان برخی انتظارات برگزار شد.
-
عبدالرضا اکبری:
دوست دارم نقش خیام را بازی کنم
عبدالرضا اکبری با اعلام ایفای نقش در دو سریال در روزهای کرونایی در عین حال گفت که دوست دارد نقش حکیم عمر خیام و خواجه نظام الملک را بازی کند.
-
برگزاری مراسم افتتاحیه نمایشگاه مجازی کتاب تهران
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران روز سهشنبه (۳۰ دیماه) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح میشود.
-
انتصاب معاون پژوهش و برنامهریزی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی
سرپرست سازمان انتشارات جهاددانشگاهی طی حکمی توحید اسدی را به عنوان معاون پژوهش و برنامهریزی این سازمان منصوب کرد.
-
یک استاد ارمنستانی زبان فارسی:
انگار همیشه فارسیزبان بودهام
استاد زبان فارسی دانشگاه دولتی زبانهای خارجی ایروان یادگیری زبان فارسی را در سرنوشت خود دانست و گفت: نام من آرمینا است و در کتیبه بیستون اسم من آمده و در دانشگاه نیز رشته شرقشناسی مسیر زندگیام را به سمت یادگیری زبان فارسی تغییر داد.