تاپ سه پژوهش
-
به صورت مجازی برگزار شد
چهاردهمین کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور
چهاردهمین کنگره مجازی پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور از ۹ الی 11 اسفند ۱۳۹۹ توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی و کمیته تحقیقات دانشجویی آن دانشگاه در شهر بجنورد برگزار شد.
-
مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم خواستار شد
ضرورت تمرکز دانشگاهیان برای پژوهش در حوزههای تخصصی
مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم در نشست با مسئولان دانشگاه سمنان که با محوریت «بررسی انجام طرحهای پژوهشی برای حل مشکلات جامعه و نیز کاربردی کردن دورههای کارآموزی برای دانشجویان» برگزار شد، گفت: تمرکز دانشگاهیان برای پژوهش، در زمینه ظرفیتهای مرتبط با استان خودشان باشد.
-
در یک پژوهش بررسی شد
تاثیر عصاره رزماری و میخک بر باکتریهای عامل پوسیدگی دندان
با مطالعه تاثیر عصاره رزماری و میخک بر دو نوع از باکتریهای عامل پوسیدگی دندان مشخص شد که عصاره خالص گیاه دارویی میخک به تنهایی اثر ضد باکتریایی قویتری نسبت به گیاه رزماری دارد.
-
در یک پژوهش عنوان شد
لزوم هدایت اضطراب ناشی از کووید-۱۹ به سمت رفتارهای پیشگیرانه
پژوهشگران یک مطالعه با بررسی میزان رعایت رفتارهای پیشگیرانه مردم در برابر بیماری کووید-۱۹ پیشنهاد کردند سیاستگذاران با هدایت اضطراب ناشی از بیماری به سمت مثبت و در مسیر بهبود رفتارهای پیشگیرانه، از بروز خستگی و اختلالات ناشی از اضطرابهای مزمن در دوران بروز پاندمی و به نوعی رفتن به سمت بیتفاوتیهای اجتماعی جلوگیری کنند.
-
در یک پژوهش بررسی شد
طرح تحول نظام سلامت چه تاثیری بر رضایت بیماران داشته است؟
پژوهشگران با انجام یک مطالعه میزان رضایت بیماران یک بیمارستان از اجرای طرح تحول نظام سلامت را بررسی کرده و با سالهای قبل مقایسه کردند.
-
در یک مطالعه عنوان شد
تاثیر تغذیه با شیر مادر بر کاهش مشکلات نوزادان نارس
پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مطالعهای عوامل موثر بر تاخیر تکاملی نوزادان نارس را بررسی کرده و عنوان کردند که نوزادانی که در سال اول زندگی از شیر مادر یا ترکیب شیر مادر تغذیه کردهاند، از وضعیت تکاملی بهتری برخوردار بودند.
-
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم عنوان کرد:
لزوم تربیت نیروهای انسانی، به منظور فعالسازی و نگهداری آزمایشگاهها
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اولین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوریهای آزمایشگاهی با اشاره به اهمیت فعالیت کارشناسان استاندارد آزمایشگاهها، بر لزوم تربیت نیروهای انسانی، به منظور فعالسازی و نگهداری آزمایشگاهها تأکید کرد.
-
پژوهشگران عنوان کردند
راهی برای کاهش خستگی شیمی درمانی
بررسیهای یک مطالعه نشان داد تجویز خوراکی ملاتونین میتواند، خستگی ناشی از شیمیدرمانی و پرتودرمانی را در بیماران مبتلا به سرطان پستان کاهش دهد.
-
در همایش "بحران کرونا و چالشهای فلسفهی سیاسی-اجتماعی غرب" مطرح شد
اگر الگوبرداری ناقص از معماری جوامع دیگر نبود، کرونا اینگونه بحرانی میشد؟
دبیر کمیته علمی همایش "بحران کرونا و چالشهای فلسفهی سیاسی-اجتماعی غرب" معتقد است: بحران کرونا نشان داد که اگر نظام اداری و اجتماعی، تقسیم کار و شکل محلیتری داشته باشد، موفق تر است. بحران کرونا نشان داد که اگر الگوهای شهرنشینی و معماری متناسب با هویت، فرهنگ و نیازهای جوامع مختلف بود و اگر تراکم اینچنینی با الگوبرداری ناقص از معماری جوامع دیگر در شهرها نبود و فضای زیست مناسبتری را شاهد بودیم و اگر شهرها از معماری مناسبتری برخوردار بودند، آیا یک بیماری میتوانست اینچنین تبدیل به یک بحران شود یا ماندن در منازل کوچک و آپارتمانها اینقدر زجرآور میشد؟!
-
در وبینار بین المللی "چگونگی نمایه سازی نشریات در ISC " مطرح شد
راهکارهای ارتقای نشریات در رتبهبندیهای جهانی
راهکارهای ارتقای نشریات در رتبه بندی های جهانی در وبینار بین المللی "چگونگی نمایه سازی نشریات در ISC " مورد بررسی قرار گرفت.
-
با تلاش پژوهشگران جهاد تهران محقق می شود؛
۲ میلیون دلار صرفهجویی ارزی در صنعت حمل و نقل ریلی
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران از دستیابی پژوهشگران و فناوران این سازمان به فناوری سختکاری انفجاری تکه مرکزی سوزن ریل توسط خبر داد و گفت: دستیابی به این فناوری سالانه ۲ میلیون دلار صرفهجویی ارزی را در پی دارد.
-
پژوهشگران بررسی کردند
نقش خانواده در مراقبت از نوجوان مبتلابه اختلال "دوقطبی"
اختلال "دوقطبی"، بیماری روانشناختی پیچیدهای است که مراقبت از افراد مبتلابه آن به قلقهای زیاد و خاصی نیاز دارد. محققان کشور این موضوع را برای خانوادههایی که دارای نوجوان مبتلا هستند، بررسی کرده و راهکارهایی برای مراقبت بهتر ارائه دادهاند.
-
پژوهشگران غدد بررسی کردند
عوامل تشدید احتمال کمکاری تیروئید دائمی در نوزادان
بررسیهای یک مطالعه نشان داد میزان هورمونهای TT4، TSH، خویشاوندی والدین و تاریخچه خانوادگی بیماریهای تیروئید، احتمال موارد دائمی کمکاری تیروئید نوزادان را افزایش میدهد.
-
در قالب یک پژوهش بررسی شد
واکسن HPV و میزان آگاهی نسبت به کارایی آن
نتایج یک مطالعه نشان داد که تنها حدود ۱۴ درصد از دانشجویان علوم پزشکی مورد بررسی قرار گرفته نسبت به عفونت HPV (پاپیلومای انسانی) و حدود ۱۷.۵ درصد از کل افراد بررسی شده نسبت به واکسیناسیون آن سطح آگاهی بالایی دارند.
-
انتشار مقاله دانشآموخته ایرانی در مجله معتبر علمی
مقاله پژوهشی مهندس بهنام امینی، دانشآموخته کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت دانشگاه حکیم سبزواری در مجله معتبر بین المللی Electric Power Systems Research - Journal – Elsevier به چاپ رسید.
-
در همایش «بحران کرونا و چالشهای فلسفهی سیاسی-اجتماعی غرب» مطرح شد
باید منشاء بخش قابل توجهی از درمانهای کرونا را در داخل جست
رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت: پژوهشهای علوم انسانی نشان میدهد؛ بخش قابل توجهی از منشاء درمانهای کرونا را باید در داخل جست.
-
فراخوان ارسال مقاله به پنجمین همایش ملی «دستاوردهای علمی دانش آموختگان و دانشجویان فرش ایران»
پنجمین «همایش ملی دستاوردهای علمی پژوهشگران، دانشآموختگان و دانشجویان فرش ایران» از سوی انجمن علمی فرش ایران و با همکاری و میزبانی دانشگاه شیراز برگزار میشود.
-
برگزاری کنفرانس ملی تجهیزات و فناوریهای آزمایشگاهی با حضور وزیر علوم
مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم گفت: نخستین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوریهای آزمایشگاهی با حضور مجازی دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در روزهای ۱۳ و ۱۴ اسفندماه ۱۳۹۹ به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار میشود.
-
مروری بر بررسی های یک پژوهش؛
بیماران مبتلا به فشار خون اطلاعات خود را از کجا می آورند؟
پژوهشگران با انجام مطالعهای در قالب یک طرح تحقیقاتی منابع کسب اطلاعات بیماران مبتلا به پرفشاری خون را بررسی کردند.
-
چگونه کمبود آهن را از کمبود منگنز در گیاه تشخیص دهیم؟
یک کارشناس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: مهمترین نشانه کمبود منگنز، کلروز بین برگهاست که معمولاً تمام قسمتهای بالای درخت را فرا میگیرد، رشد درخت نیز کاهش یافته و در بعضی مواقع درختان به صورت کوتاه باقی میمانند.