تاپ سه علم و فناوری ایران
-
افتخار آفرینی عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ
بر اساس شاخصهای رتبهبندی دانشمندان برتر جهان دانشگاه استنفورد و پایگاه Elsevier دکتر علی سعداله عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشکده فنی مهندسی در فهرست 2درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفت.
-
ارائه راهکارهای دانش بنیان برای ۲۷ نیاز صنایع نان و غلات
در رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنایع ماکارونی نان و غلات ۱۲۴ شرکت دانش بنیان برای ۲۷ نیاز بخش صنعت راهکارهای فناورانه ارائه کردند.
-
مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم خواستار شد
ضرورت تمرکز دانشگاهیان برای پژوهش در حوزههای تخصصی
مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم در نشست با مسئولان دانشگاه سمنان که با محوریت «بررسی انجام طرحهای پژوهشی برای حل مشکلات جامعه و نیز کاربردی کردن دورههای کارآموزی برای دانشجویان» برگزار شد، گفت: تمرکز دانشگاهیان برای پژوهش، در زمینه ظرفیتهای مرتبط با استان خودشان باشد.
-
رتبه بندی موضوعی «کیواس» منتشر شد
رتبه دانشگاه های ایرانی در ۱۷ حیطه موضوعی «کیواس» ۲۰۲۱
پایگاه رتبه بندی کیو اس یازدهمین دوره رتبه بندی موضوعی دانشگاه های جهان را منتشر کرد؛ در این رتبه بندی موضوعی، ۵ حوزه کلی و ۵۱ موضوع خاص ارزیابی شده اند که از کشور ایران ۱۵ دانشگاه در ۱۷ حوزه موضوعی حضور دارند.
-
ارائه خدمات آزمایشگاهی سنجش بار میکروبی صنایع غذایی و دارویی با تجهیزات ایرانساخت
گروه تحقیقاتی یکی از شرکتهای دانش بنیان با استفاده از تجهیزات ایرانساخت، خدمات آزمایشگاهی بار میکروبی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی را به بخش صنعتی ارائه میدهد.
-
فعالیت ۴۵ درصد شرکتهای دانشبنیان در حوزه اقتصاد دیجیتال
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: از حدود ۶ هزار شرکت دانشبنیان و ۱۴۰۰ شرکت خلاق در کشور، حدود ۴۵ درصد در حوزه اقتصاد دیجیتال هستند.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
دیوارهای غیرسازهای و نحوه اجرای میلگرد بستر عامل بیشترین تخریب در زلزله سیسخت
مطالعات محققان پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در زمینه خرابیهای ناشی از زلزله ۵.۶ سیسخت استان کهگیلویه و بویراحمد نشان میدهد که بیشتر خسارات و خرابیها مربوط به دیوارها و اجزای غیرسازهای است و به اعتقاد آنها اجرای صحیح میلگرد بستر و وال پست در دیوارهای غیرسازهای باعث بهبود عملکرد این اجزا در هنگام زلزله میشود.
-
ارائه خدمات آنلاین باغبانی با پلتفرم دانشبنیان
یکی از شرکتهای دانشبنیان موفق شد با ایجاد یک پلتفرم خدمات باغبانی و تعمیر تجهیزات را به صورت آنلاین به شهروندان ارائه کند.
-
توسط محققان دانشگاهی صورت گرفت
ساخت دستگاه پرداختکاری خودکار پروتزهای مفصل ران در کشور
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به طراحی، توسعه و راهاندازی دستگاه پرداختکاری خودکار پروتزهای مفصل ران در صنعت پزشکی شدند.
-
چالشهای تولید نانوالیاف و کاربردی شدن در صنایع/چرایی استفاده از دو ماسک پزشکی و پارچهای
محققان کشور از سال ۱۳۸۶ با طراحی و ساخت دستگاه الکتروریسی اقدام به تولید نانو الیاف با کاربردهای صنعتی و نیروگاهی کردند،، در سال ۱۳۹۳ از این دستگاه برای تولید ماسکهای پزشکی بهره بردند و علی رغم مقاومتهای موجود در کاربردی کردن این فناوری، امروزه محصولات این شرکت در صنایع مختلف و در حوزههای پزشکی کاربردی شده است.
-
حمایت بنیاد آموزش فناوری نانو از فعالیتهای دانشگاههای علوم پزشکی
بنیاد آموزش فناوری نانو بهمنظور توسعه و ترویج فناوری نانو در میان قشر دانشگاهی از کلیه انجمنهای علمی و گروههای دانشجویی فعال دانشگاههای علوم پزشکی در سراسر کشور دعوت به همکاری کرد.
-
بررسی رخدادهای لرزهای در هفته گذشته؛
ثبت ۳ زلزله بزرگتر از ۴ در استانهای کرمان و آذربایجان شرقی/مازندران با ۳ زلزله لرزید
بزرگترین زمینلرزه هفته گذشته در سراب استان آذربایجان شرقی با بزرگای ۴.۴ رخ داد و استان کرمان نیز بیشترین زلزلهها را تجربه کرد.
-
در کارگاه آموزشی «روزنامهنگاری علم» در دانشگاه امام خمینی قزوین بررسی شد
چالشهای عمده اخبار علمی و ترویج علم در ایران
دکتر خانیکی: رواج اطلاعات شبه علم، غلط و اخبار جعلی، وجود نوعی بدبینی در توانمندیهای علمی و شک و تردید در کارهای علمی، زبان متکلف نهادهای علمی و ناتوانی حرفهای و مهارتی؛ مهمترین چالشهای ترویج علم در شرایط کرونا هستند.
-
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم عنوان کرد:
لزوم تربیت نیروهای انسانی، به منظور فعالسازی و نگهداری آزمایشگاهها
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اولین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوریهای آزمایشگاهی با اشاره به اهمیت فعالیت کارشناسان استاندارد آزمایشگاهها، بر لزوم تربیت نیروهای انسانی، به منظور فعالسازی و نگهداری آزمایشگاهها تأکید کرد.
-
برگزاری همایش مشترک علم نانو و نانوفناوری میان ایران و چین
همایش "علم نانو و نانوفناوری" به همت دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به صورت مجازی در حال برگزاری است.
-
برگزاری بیست و ششمین کنفرانس بینالمللی انجمن کامپیوتر در ۱۴ حوزه تخصصی
بیست و ششمین کنفرانس بین المللی انجمن کامپیوتر ایران با میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی آغاز به کار کرد.
-
ابراز نگرانی وزیر علوم از سرنوشت شرکتهای دانشبنیان پس از رفع تحریمها
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ما امیدواریم تحریمها کنار برود و مشکلات از دوش مردم برداشته شود و این ظلم که در فضای بینالمللی رخ میدهد برچیده شود ولی در کنار آن باید توجه داشته باشیم که نباید بعد از رفع تحریمها، شرکتهای دانشبنیان تحث تاثیر جریان واردات و تجارت از بین بروند.
-
نقش سلولهای بنیادی در درمان سرطان
پیشرفت فناوریها و روشهای درمانی جدید،سبب شده درهای تازهای به سوی درمان بیماری سرطان گشوده شود.
-
از سوی تیمهای استارتآپی عرضه شد
ایجاد پلتفرمی برای بازارسازی دست سازهای زندانیان
یکی از تیمهای استارتآپی با همکاری سازمان زندانها با راه اندازی پلتفرمی راهکاری برای ایجاد ارزش افزوده برای زندانیان فراهم کرد.
-
در جلسه کمیسیون تدوین سند ملی امنیت غذایی دانش بنیان؛
اسناد مربوط به آب، خاک، اقلیم و منابع طبیعی بررسی شد
اسناد مربوط به آب، خاک، اقلیم و منابع طبیعی در جلسه کمیسیون تدوین سند ملی امنیت غذایی دانش بنیان بررسی شد.